»
Home » Despre noi
Despre noi

Informatii despre Elle Beauty Centers

Elle Beauty Centers inglobeaza doua saloane de infrumusetare, si un institut de frumusete, situate in principalele zone ale orasului Cluj-Napoca. Pe langa acoperirea unitara si aceeasi calitate excelenta a serviciilor, Elle Beauty Centers iti pune la dispozitie o gama larga de produse profesionale, aplicate cu maiestrie de expertii nostri in domeniul coafurii, esteticii faciale, cosmeticii, manichiurii si al pedichiurii.

La Elle Beauty Centers - Salon Infrumusetare Cluj iti rasfatam parul cu produsele de top, oferite de L'Oreal Professionnel, cu tratamente complexe pentru toate tipurile de par de la Kerastase,va puteti intineri tenul cu masti si creme pretentioase de la brand-urile Algologiesau etre belle, care au in componenta aur, alge marine, caviar, sau va puteti ingriji mainile si picioarele cu proceduri SPA pentru hidratare, unghii tehnice sau gel semi-permanent, toate din gama O.P.I.

 Avem retetele, cu ajutorul carora, vei iesi zambind dupa fiecare vizita in centrele noaste de frumusete.

Dorim pe aceasta cale, sa multumim tuturor celor care ne trec pragul, zilnic, si se incred in echipa Elle. Potrivit fisei clientului, care se completeaza pentru fiecare persoana in parte, 300 de clienti au incredere in serviciile noastre, in fiecare luna.

Elle Institute

Te simti atras de acest domeniu? Ti-ar placea sa lucrezi intrun centru de frumusete? Vino la Elle Institute! Echipa de lectori, cu o experienta de pana la 15 ani in domeniul infrumusetatii, te invata de la cele mai mici detalii pana la cele mai noi tehnici urmand cursuri atestate de Ministerul Educatiei, in toate domeniile de infrumusetare: coafor-stilist, cosmetica, manichiura-pedichiura si nail art.

Pana in prezent n-au acordat incredere peste 1800 de cursanti, Elle Institute, fiind prima scoala privata acreditata din Romania.

Istoria frumusetii, marca Elle

Primul salon privat de infrumusetare din Cluj a fost deschis in 1991, in centrul orasului, pe strada Potaissa, nr.7, sub numele de “Elle”. Initiativa i-a apartinut unei tinere ambitioase si vizionare, Erika Giurgiu, al carei vis din copilarie a fost sa contribuie la fericirea femeilor, dand forma si culoare frumusetii lor.

 “Inspiratia mi-a venit din calatoriile pe care le faceam in Germania si Ungaria de cate ori aveam ocazia, mai exact o data la doi ani, pentru ca atat permitea regimul de atunci. Acolo am vazut cum isi desfasurau activitatea, saloanele de infrumusetare si acolo s-a nascut dorinta de a avea propriul salon, care imi doream nu numai sa aiba un aspect diferit, fata de tot ce exista la ora respectiva, dar si sa functioneze diferit”, isi aminteste proprietara saloanelor Elle, care are nu mai putin de 40 de ani de experienta in domeniu. Aceasta nu numai ca si-a indeplinit visul, dar a reusit sa creeze un “lant al frumusetii” prin deschiderea a altor doua saloane: Elle Glamour in 1995 si Elle Institute in 2008, situat in P-ta Cipariu, str. Anatole France, nr.4.  Planurile de viitor sunt la fel de indraznete: “Vreau sa dezvolt mai mult activitatea centrelor de infrumusete Elle. Cand voi avea suficient spatiu, doresc sa creez doua departamente, stilistica si tehnica, prin intermediul carora sa determin clientela sa constientizeze nevoia de specialisti. Pe langa aceste departamente specializate, doresc sa creez zone de relaxare, unde sa le oferim clientilor un spatiu pentru delectare”, spune Erika Giurgiu, multumind sotului, celor doi copii si nu in ultimul rand, intregii echipe, cei care au crezut si au contribuit la proiectul ELLE.


Copyright © Elle Beauty Center 2016.
Despre Elle Beauty
/ Web design by Dezvoltare pagini web cluj - bucuresti